Λίγα λόγια για την εταιρία Sinalco

Shalke Football

Οι χορηγίες της Sinalco

Η Sinalco είναι μια εταιρία που συμμετέχει παγκόσμια ως σπόνσορας σε διάσημα αθλήματα και μουσικά γεγονότα.

Πάντα με σεβασμό που τρέφει για τον αθλητισμό και τη νεολαία, η Sinalco υποστηρίζει δημοφιλή αθλήματα, σύμφωνα με τη δημοτικότητά τους στην κάθε χώρα που δραστηριοιποιείται η εταιρία. Για παράδειγμα, στη Γερμανία, όπου το κυρίαρχο άθλημα είναι το ποδόσφαιρο, η Sinalco υποστηρίζει διάφορες διάσημες ποδοσφαιρικές ομάδες, όπως είναι η Σάλκε, το Αμβούργο, η Σεντ Πάουλι κ.ά.

Fiba logoΑκόμα όμως και σε μικρότερο βαθμό, πάντα με βάση τα πληθυσμιακά μέτρα σύγκρισης και τις αντίστοιχες κατηγορίες του ποδοσφαίρου που έχει η κάθε χώρα, η Sinalco υποστηρίζει και ομάδες σε μικρότερες κατηγορίες, όπως είναι οι ερασιτεχνικές.

Την περίοδο 2006-2007 η Sinalco ήτανε επίσημος χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του δήμου Αφάντου, στο νησί της Ρόδου, τον "ΑΕΡΑ ΑΦΑΝΤΟΥ". Η ομάδα μάλιστα του ΑΕΡΑ, παίζοντας στο πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κι ανέβηκε στα σαλόνια της Δ εθνικής κατηγορίας στην Ελλάδα.

Εκτός από το ποδόσφαιρο, το 2007 η Sinalco ήταν επίσημος χορηγός της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Σερβίας, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Τέλος, η εταιρία δραστηριοποιείται κι υποστηρίζει κι άλλα δημοφιλή αθλήματα, όπως είναι η ποδηλασία, το βόλεϋ, το σκι, κ.ά.

Πίσω στην εταιρία