Νέα / Τύπος

Sinalco postmix: Η Sinalco στο χώρο των postmix

Sinalco post-mixΣτη βιομηχανία τροφίμων, τα ποτά της Sinalco προετοιμάζονται επίσης στην περιοχή με τη μίξη του σιροπιού με ένα ποσοστό νερού.

 

Η εταιρία δίνει τη δυνατότητα στις μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του νησιού της χρησιμοποίησης του γνωστού postmix. Το συνηθισμένο μέγεθος των τσαντών είναι 18 λίτρα, αλλά μπορείτε να τα βρείτε και σε διάφορες άλλες συσκευασίες διαφορετικής χωρητικότητας.

 

Η τσάντα στη συσκευασία των κιβωτίων εφευρέθηκε το 1955 από τον Ουίλιαμς Σολ ως εμπορευματοκιβώτιο για τα υγρά. Αποτελείται από μια εσωτερική τσάντα, φτιαγμένη από φυλλόμορφο υλικό (π.χ. αργίλιο/HDPE ή πολυαιθυλένιο σε συνδυασμό με τα αιθυλικά βινυλίου/EVOH) που είναι μηχανικά προστατευμένη και υποστηριγμένη από ένα χάρτινο κιβώτιο. Στα θετικά του κιβωτίου αυτού είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαρκάρισμα, γνωρίζοντας ευκολότερα το περιεχόμενο της συσκευασίας.

 

Ο παραγωγός γεμίζει την εσωτερική τσάντα που βρίσκεται μέσα στο κιβώτιο με σιρόπι (μη ενωμένο με διοξείδιο του άνθρακα) και μια αναλογία νερού, κλείνεται με ένα βύσμα και τοποθετείται μέσα στο χάρτινο κιβώτιο, το οποίο με τη σειρά του σφραγίζεται. Στο κιβώτιο υπάρχει υποδοχή για να συνδεθεί στο μηχάνημα. Στη συνέχεια, το σιρόπι ενώνεται με διοξείδιο του άνθρακα και νερό, ακριβώς πριν σερβιριστεί.

 

Με τον τρόπο αυτό, η Sinalco εξασφαλίζει ότι δεν θα μπει καθόλου αέρας στο υγρό το οποίο θα σερβιριστεί. Επίσης ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι η σακούλα μπορεί να διαχωριστεί από το εξωτερικό κουτί και να εξοικονωμηθεί πολύτιμος χώρος. Επίσης είναι πολύ πιο εύκολο με αυτό τον τρόπο η μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων.

top

Χορηγίες της Sinalco στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ΔωδεκανήσουΗ εταιρία αναψυκτικών Sinalco στο σμαραγδένιο νησί της Ρόδου ήταν και είναι πάντα κοντά στην νεολαία και τον αθλητισμό. Αυτό το δείχνει και έμπρακτα με τις χορηγίες της σε διάφορες ομάδες του νησιού που είναι κύριος χορηγός τους κάθε χρόνο.

Για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008, η Sinalco θα είναι χορηγός στις ποδοσφαιρικές ομάδες των:

 

- Διαγόρα Ρόδου

- ΑΕΡΑ Αφάντου

- Ηρακλή Μαριτσών

 

 

top